Perfecte bedrijfswageninrichting voor het transporteren van fietsen

Je wil een of meerdere fietsen transporteren in je bedrijfswagen. Dat wordt passen en meten, autostoelen dichtklappen en allerlei trucjes bedenken. Je kunt je energie besparen door je wagen naar behoefte en wens te laten inrichten. Zo kun je dus praktisch, makkelijk en veilig je fiets of meerdere fietsen transporteren.

Mogelijkheden

Heb je een fietsenverhuurbedrijf of een fietsenwinkel, ben je fietsenmaker of lid van een wielerorganisatie? Dan biedt een bedrijfswageninrichting op maat een goede uitkomst. Er is voor elk model of automerk een bedrijfswageninrichting mogelijk. Het prettige is dat jijzelf kunt bepalen hoe je wagen moet worden ingericht, zodat je een betere organisatie hebt en jij je werk makkelijker kunt doen. Orde en netheid zijn optimale voorwaarden voor efficiënt werken.

Voordelen

Het inrichten van je bedrijfswagen voor het transporteren van fietsen heeft verschillende voordelen. Zo kun je voorkomen dat het interieur van je wagen beschadigd wordt. Derhalve zorg je er ook voor dat de lading, in dit geval de fietsen, niet beschadigd.

Een ander voordeel is dat je met de juiste wageninrichting meer fietsen kunt transporteren, omdat je de mogelijkheid hebt om de fietsen netjes naast elkaar te ordenen. Met andere woorden; je kunt optimaal gebruikmaken van jouw laadruimte. Persoonlijke veiligheid is uiteraard ook zeer belangrijk. De kans om een ongeluk te krijgen is kleiner, want de lading staat netjes en stevig op zijn plek. Meer veiligheid onderweg dus!

Geschikte inrichting

Wat is nu de meest geschikte bedrijfswageninrichting voor het transporteren van fietsen? Er zijn enkele zaken waarmee je rekening moet houden. Wat je vooral niet moet vergeten is het doel van de inrichting. Een fietsenmaker zal meer bergruimte voor materiaal en gereedschappen nodig hebben dan een fietsleverancier. Houd verder ook rekening met het type lading. Welke soorten fietsen ga je transporteren? Er zijn immers verschillende soorten fietsen, waaronder kinderfietsen en fietsen voor volwassenen. Hoe kun je de laadruimte zo optimaal mogelijk benutten? Dit is een ander aspect waarover je goed moet nadenken bij het inrichten van je bedrijfswagen. Kies vooral niet voor overbodige zaken. Het is daarbij raadzaam om advies te vragen aan het bedrijf dat jouw bedrijfswagen inricht. Zo ben je zeker dat je uiteindelijk de perfecte en geschikte bedrijfswageninrichting hebt, waarmee jij je werkplezier en werkgemak kunt vergroten.

Previous article

Hangsloten