Fiets- en auto accessoires

Nederland telt meer fietsen dan inwoners, en daarmee is het ook logisch dat vrijwel iedere stad en/of dorp een fietsenmaker in de buurt heeft om reparaties uit te laten voeren. Als fietsenmaker werk je tegenwoordig niet alleen in een werkplaats maar kun je ook heel goed reparaties aan huis uitvoeren. Zo bestaan er mobiele fietsenmakers die hun gereedschap en fietsonderdelen vervoeren door middel van een bedrijfswagen. Het is echter wel belangrijk dat dit veilig en praktisch gebeurt.

Autoaccessoires

Zo is Worksystem.be een betrouwbaar bedrijf waar je dergelijke aanpassingen kunt laten doen met betrekking tot de inrichting van je bolide. Run je bijvoorbeeld een fietsverhuurbedrijf en moet je die fietsen regelmatig vervoeren? Dan is het absoluut de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Worksystem.be en daar eens te bekijken welke mogelijkheden er zijn op gebied van opbergsystemen, fietsendragers en gereedschapsblokken. Dit geldt natuurlijk ook voor mobiele fietsenmakers!

Fietsaccessoires

De meest bekende fietsaccessoires zijn toch wel de onmisbare zaken zoals een fietsbel, fietsslot of kinderzitje. Toch zijn er de laatste jaren flink wat veranderingen op te merken wat betreft de alledaagse fiets. Zo zijn steeds meer fietsen natuurlijk elektrisch en de karakteristieke bakfiets is nagenoeg niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Omdat dergelijke fietsen fors duurder zijn in aanschaf dan de ouderwetse stads- of opoefiets, is het niet alleen belangrijk dat je de fiets goed verzekerd, maar is het van grote toegevoegde waarde om een deugdelijk en gecertificeerd fietsslot te gebruiken. Het is overigens ook sterk aan te raden om de accu uit je elektrische fiets te verwijderen zodra je deze onbeheerd achterlaat.

Previous article

Fietsen met nicotine in je bloed