Kinderfietsmandjes

Niets kijkt vrolijker op een kinderfietsje dan een leuk fietsmandje voor op het stuur. En het vrolijkt een kinderfiets niet alleen op, het is bovendien een zeer handig fietsaccessoire. Kinderen kunnen op deze manier namelijk zonder problemen van alles meenemen op hun fietsje. Geen gevaarlijk zwabberende tasjes aan het stuur meer die tussen de spaken kunnen komen of het kind uit balans kunnen brengen.

Je zou op het eerste oog zeggen dat kinderfietsmandjes in al die jaren niet veel zijn veranderd, echter heeft de kwaliteit van de gebruikte materialen en de manier van bevestiging wel degelijk een positieve transformatie ondergaan. Bovendien zijn er tegenwoordig fietsmandjes in allerlei verschillende kleuren, vormen en thema’s te vinden, zodat er altijd wel een geschikt fietsmandje te vinden is voor zowel jongens als meisjes.

Na enig zoeken op het wereldwijde web zul je zien dat er een erg brede collectie kinderfietsmandjes op de markt is. Er zijn fietsmandjes welke je met riempjes, haken of een adapter op de fiets bevestigd. Weet je niet goed voor welke bevestiging je moet kiezen? Ons advies is om te gaan voor een stevige en degelijke bevestiging. Een fietsmandje dat enkel vastzit met haken is dan wel eenvoudiger te verwijderen, echter bestaat er daardoor ook een grote kans op verlies of diefstal van het fietsmandje.

Previous article

Fietsvlaggen

Next article

Ringsloten